ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

ASD: Pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă, iar întreprinderile rutiere desfășoară lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului

17:27 | 18.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) a anunțat că pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă, iar întreprinderile rutiere S. A. „Drumuri” desfășoară lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului, transmite MOLDPRES.

Potrivit ASD, pe drumurile publice naționale se circulă în condiții de iarnă, cu zăpadă și lapoviță. Astfel, în scopul sporirii gradului de siguranță și asigurării viabilității drumurilor, unitățile teritoriale au intervenit pe sectoare de drum din Hâncești, Nisporeni, Călărași, Ungheni, Strășeni și altele.

Totodată, ASD atenționează conducătorii auto să respecte regulile de circulație, să echipeze autovehiculele cu pneuri corespunzătoare și să adapteze viteza la condițiile de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, cetățenii pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

img23009290

img23009290

img23009290

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!