ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Apărarea antiaeriană a Rusiei a respins un atac cu dronă deasupra Moscovei

08:05 | 19.11.2023 Categorie: Externe

Moscova, 19 nov. /MOLDPRES/. Apărarea antiaeriană a Rusiei a respins un atac cu dronă în noaptea de sâmbătă spre duminică deasupra capitalei Rusiei, potrivit primarului Moscovei, informează dpa, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Atacul asupra Bogorodskoye, în districtul administrativ de est al oraşului Moscova, din noaptea de sâmbătă, a fost respins, a anunţat duminică dimineaţă primarul Moscovei, Serghei Sobianin, pe canalul său Telegram.

"O încercare de atac cu dronă asupra Moscovei a fost dejucat de forţele de apărare aeriană în districtul urban Bogorodskoye în această noapte. Fără daune sau victime ca urmare a căderii resturilor. Serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului", a postat Sobianin.

La rândul său, Ministerul rus al Apărării a anunţat pe Telegram că apărarea aeriană a distrus o dronă ucraineană deasupra Bogorodskoye în jurul orei locale 1:00.

Informaţiile nu au putut fi verificate în mod independent.

Rusia duce un război pe scară largă împotriva Ucrainei de mai bine de 20 de luni. În apărarea sa împotriva invaziei ruse, Ucraina a bombardat în mod repetat teritoriul Rusiei. Cu toate acestea, numărul victimelor şi pagubelor este nesemnificativ în comparaţie cu decesele şi daunele pe care atacurile ruseşti le-au provocat oraşelor ucrainene.

img23009294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!