ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului, Igor Grosu: „Mergem la vot să transformăm împreună Moldova!”

18:25 | 19.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Mergem la vot să transformăm împreună Moldova! Mesajul a fost transmis de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în contextul desfășurării turului doi al alegerilor locale generale, informează MOLDPRES.

Oficialul s-a adresat cetățenilor din cele peste 270 de localități unde se desfășoară alegeri și i-a îndemnat să meargă la vot până la închiderea secțiilor de votare.

„Haideți să convingem rudele, prietenii, vecinii să iasă la vot și să aleagă pe cel/cea care va administra satul/orașul în următorii patru ani. Primarii sunt legătura directă dintre Guvern și cetățean, sunt cei care gestionează bugetul local, sunt cei care aduc proiecte pentru localitate şi le implementează eficient. Este foarte important să avem cât mai mulţi oameni onești la conducerea primăriilor. Să ne unim, prieteni, și să muncim pentru satele și orașele noastre frumoase”, a scris Igor Grosu pe o rețea de socializare.

În 273 de localități din țară se desfășoară astăzi turul II al alegerilor locale generale. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07.00 și se vor închide la 21.00.

img23009311

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!