ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE

09:39 | 20.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, va efectua în perioada 20-21 noiembrie, o vizită de lucru la Bruxelles, transmite MOLDPRES. 

Nicu Popescu va merge la Bruxelles alături de echipa de la MAEIE, Cancelaria de Stat și Ministerul Finanțelor pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE.

De asemenea, la Bruxelles, ministrul de externe Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere al UE, dar și cu alți oficiali europeni.

img23009327

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!