ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din capitală a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru omor

11:41 | 20.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. O femeie de 52 de ani din municipiul Chișinău a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru omor, comunică MOLDPRES.

Potrivit procuraturii, inculpata, la 21 septembrie 2023, pe timp de seară, aflându-se în apartamentul său din centrul capitalei, în urma consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit unui amic. În rezultatul leziunilor corporale suportate, victima a decedat.

Ulterior, după aplicarea loviturilor descrise, inculpata, încercând să ascundă urmele comiterii infracţiunii, cu utilizarea unui produs chimic, înălbitor, a spălat plăgile cadavrului, precum şi cuțitul de bucătărie cu care a săvârşit infracţiunea. Aceasta și-a recunoscut vina și nu este la prima abatere de ordin penal, anterior fiind condamnată pentru violență în familie.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!