ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul ”Sonata Lunii”

17:26 | 20.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 21 noiembrie, la ora 19.00, spectacolul ”Sonata Lunii”, inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neașteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului de la relația de dragoste până la experiența în sex. O comedie 18+ care te va ține pe val.

În aceeași zi, la 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”În largul mării”, după piesa dramaturgului polonez Sławomir Mrożek, în regia lui Petru Hadârcă.

Miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine” cu actrița Tinca Gorcenco, scenariul și regia – Nelly Cozaru, iar la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”TOC” după piesa scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca și Teatrul Fără Nume – spectacolul ”Mahamaya Electronic Devices” de dramaturgul Ivan Vîrîpaev, în regia lui Ghenadii Vîrîpaev.

img23009361

img23009361

img23009361

img23009361

img23009361

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!