ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia pentru problemele invocate de către fermieri la proteste și-a început activitatea

13:17 | 04.12.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) a anunțat astăzi despre începerea activității Comisiei pentru analiza problemelor invocate de către fermieri în cadrul protestelor din luna noiembrie 2023, transmite MOLDPRES.

Comisia este formată dintr-o echipă specializată având în componență pe reprezentanți de la mai multe instituții. Comisia efectuează analiza problemelor invocate de către fermieri pentru a identifica legătura cauzală a acestor probleme cu contextul regional și va propune măsuri de soluționare a acestora.

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare s-a angajat să lucreze transparent și în strânsă colaborare cu toate părțile implicate, pentru a aduce un impact pozitiv și durabil în sectorul de creștere a cerealelor, rezumă sursa citată.

 

img23009817

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!