ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copii din raioanele Călărași și Ialoveni vor beneficia de servicii stomatologice

12:01 | 11.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 11 dec. /MOLDPRES/. În perioada 11-15 decembrie, echipele mobile de stomatologi se vor afla în șase localități din raioanele Călărași și Ialoveni. Specialiștii vor presta gratuit servicii stomatologice copiilor, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în  Medicină, în această săptămână, medicii se vor afla: în perioada 11-13 decembrie – în Horodiște, Ursari, Căbăiești din Călărași; în zilele de 14 și 15 decembrie – în Malcoci, Ialoveni; pe 11 decembrie – în Molești, Ialoveni și în perioada 12-15 decembrie – în Ulmu, Ialoveni.

Conform sursei citate, săptămâna trecută, în jur de 250 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

CNAM a specificat că în această săptămână, echipele mobile de medici finalizează programul pentru anul curent de acordare a consultațiilor profilactice finanțate din fondul măsurilor de profilaxie.

img23010046

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!