ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

RTEC a demarat a doua etapă a proiectului privind achitarea cu ajutorul cardului a călătoriei cu transportul public

10:02 | 12.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a demarat cea de-a doua etapă a proiectului-pilot privind achitarea cu ajutorul cardului a călătoriei cu transportul public din capitală. Proiectul a fost lansat în parteneriat cu o bancă comercială din țară, informează MOLDPRES.

Potrivit RTEC, în prezent, în toate troleibuzele de pe rutele nr. 22, 23, 24 și 30 se instalează câte două validatoare staționare mai performante. Astfel, circa 150 de validatoare vor fi instalate în transportul public municipal. În prezent, acestea sunt în proces de instalare și sunt nefuncționale. După instalare, RTEC va prezenta instrucțiunile de achitare.

De asemenea, RTEC  a precizat că terminalele staționare precedente și pos-terminalele de la conductori au fost retrase în totalitate.

 

img23010073

img23010073

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!