ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu: „Poliția Națională, alături de alte instituții, este în prima linie de apărare a democrației din Republica Moldova”

20:40 | 18.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. De Ziua profesională a Poliţiei Naţionale, președintele Maia Sandu i-a felicitat pe ofițerii și angajații civili ai Ministerului Afacerilor Interne cu ocazia celor 33 de ani de la crearea instituției, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Poliția lucrează pentru ca noi toți să fim în siguranță. Apreciez munca depusă de fiecare ofițer de poliție, vigilența și curajul de care dau dovadă în misiunea lor, mai ales în această perioadă cu un război la hotar și cu multe provocări în țară. Poliția Națională, alături de alte instituții, este în prima linie de apărare a democrației din Republica Moldova”, a declarat președintele. 

Șefa statului le-a mulțumit polițiștilor pentru profesionalismul și dedicația cu care apără pacea, ordinea şi liniștea publică, drepturile şi libertățile fundamentale ale cetățenilor. La fel, și-a exprimat recunoștința pentru că, în timp ce alți cetățeni se vor bucura de sărbători, ei vor fi la datorie.

„Dragi polițiste și polițiști, La Mulți Ani! Să avem cu toții pace și mulțumire în case și să avem forța să mergem mai departe pe drumul nostru european”, a mai spus Maia Sandu. 

img23010286

img23010286

img23010286

img23010286

img23010286

img23010286

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!