ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru la Budapesta, la invitația omologului său maghiar, Viktor Orbán

17:52 | 24.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean efectuează, în perioada 24 - 25 ianuarie, o vizită de lucru la Budapesta, la invitația omologului său maghiar, Viktor Orbán. Discuțiile se vor axa pe agenda bilaterală dintre Republica Moldova și Ungaria, procesul de integrare europeană a țării noastre și promovarea priorităților economice și investiționale, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Executivului.

Programul șefului Guvernului include întrevederi cu președintele Ungariei, Katalin Novák, și cu premierul Viktor Orbán. Totodată, prim-ministrul Dorin Recean va discuta cu reprezentanții mai multor companii maghiare despre potențialul investițional pe care îl oferă țara noastră.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte vicepremierul Vladimir Bolea și ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

img24000486

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!