ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu ministrul danez de Externe

15:41 | 25.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu ministrul de Externe al Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen, care întreprinde o vizită de lucru la Chișinău, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Maia Sandu a salutat deschiderea ambasadei Regatului Danemarcei la Chișinău, subliniind că acest fapt  constituie o nouă etapă în relația cu Danemarca. Misiunea diplomatică va contribui la intensificarea dialogului politic, va stimula comerțul și legăturile între oameni.  

În cadrul discuțiilor, șefa statului și-a exprimat recunoștința față de liderii danezi pentru susținerea constantă pe care Regatul Danemarcei o oferă țării noastre în procesul de modernizare și aderare la Uniunea Europeană. De asemenea, președintele a accentuat angajamentul ferm de a continua și intensifica reformele inițiate, pentru a îmbunătăți viața oamenilor și pentru a obține calitatea de membru al UE cât mai curând posibil.

img24000516

img24000516

img24000516

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!