ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Eliminarea posturilor ilegale din Zona de Securitate reiterată la Comisia Unificată de Control

15:44 | 25.01.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Subiectul principal al discuțiilor în cadrul ședinței Comisiei Unificate de Control de astăzi s-a axat pe posturile de control ale structurilor de forță subordonate Tiraspolului, instalate abuziv în perimetrul de responsabilitate a Forțelor Mixte de Menținere a Păcii, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Delegația Republicii Moldova a prezentat o serie de propuneri orientate spre găsirea unor soluții pentru eliminarea posturilor ilegale și asigurarea liberei circulații în Zona de Securitate. Celelalte componente ale Comisiei Unificate de Control au luat act de propuneri, fiind solicitată o pauză pentru consultări suplimentare.

img24000517

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!