ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania Wizz Air deschide două rute noi de pe Aeroportul Chișinău spre Budapesta și Veneția

18:22 | 26.01.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Compania Wizz Air deschide alte două rute noi de pe Aeroportul Internațional Chișinău (RMO). De pe 31 martie 2024, cetățenii țării noastre vor putea călători spre Budapesta și spre Veneția, transmite MOLDPRES. 

Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu. „Prieteni, veste bună la sfârșit de săptămână. Wizz Air mai deschide două rute noi de pe Aeroportul Internațional Chișinău (RMO). De pe 31 martie 2024, cetățenii noștri vor putea călători spre Budapesta și spre Veneția cu rute directe în zilele de joi și duminică”, a afirmat Andrei Spînu.

Wizz Air a revenit în R. Moldova în luna decembrie, atunci când a început a opera curse pe direcția Chișinău - Roma, Chișinău - Milano și Chișinău - Londra. 

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines, Georgian Wings.

img24000551

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!