ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ultimul weekend din ianuarie va fi cu vreme instabilă

09:51 | 27.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Weekend cu vreme instabilă, prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) pentru perioada 27-29 ianuarie, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi instabilă la început de perioadă, după care va fi liniștită.

„Sâmbătă ziua, pe arii extinse, vor cădea ninsori slabe, iar duminică noaptea aria de răspândire se va micșora, în rest va fi fără precipitații. Izolat pe drumuri se va forma ghețuș. Vântul va sufla din nord-vest slab la moderat. Temperatura minimă noaptea nu va suferi schimbări pe parcursul perioadei oscilând între 0..-6°C. Ziua temperatura maximă ușor va scădea treptat de la valori cuprinse între 0..+5°C până la -2..+3°C”, indică SHS.

De asemenea, rămâne în vigoare şi avertizarea hidrologilor de gheaţă subţire pe bazinele acvatice din ţară şi care prezintă pericol, în special pentru pescarii la copcă şi copii. Salvatorii atenţionează oamenii să aibă grijă şi să evite să iasă pe gheaţă.

img24000560

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!