ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cererile de publicare a anunțurilor în Monitorul Oficial pot fi depuse la Centrele multifuncționale ale ASP

10:45 | 14.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că cererile de publicare a avizelor și  comunicatelor în Monitorul Oficial al Republicii Moldova pot fi depuse prin intermediul tuturor centrelor multifuncționale ale Agenției Servicii Publice (cu excepţia subdiviziunilor din mun. Chişinău, or. Strășeni, Criuleni, Ialoveni), transmite MOLDPRES.

Serviciul de recepționare a cererilor de publicare a avizelor și a comunicatelor în Monitorul Oficial al Republicii Moldova se acordă: persoanelor fizice (pierderea actelor care atestă dreptul de proprietate, profesia și studiile, precum și pierderea legitimației de serviciu etc.); persoanelor juridice (lichidarea, reorganizarea, schimbarea denumirii, suspendarea, convocarea adunării creditorilor și acţionarilor, etc.), precum şi publicarea hotărârilor judecătorești, a citațiilor, a avizelor executorilor judecătorești și ale notarilor.

 

img24001030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!