ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Olga Golban a fost numită în funcția de director al Serviciului Fiscal de Stat

10:17 | 21.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Olga Golban a fost numită în funcția de director al Serviciului Fiscal de Stat (SFS). Decizia a fost luată astăzi de Guvern, transmite MOLDPRES.

Olga Golban a ocupat până în prezent postul de secretar de stat al Ministerului Finanțelor, fiind eliberată astăzi de Guvern din această funcție în baza cererii de demisie. Locul acesteia va fi ocupat de Cristina Ixari, care a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor 

Tot astăzi, Guvernul a decis că Mihaela Gorban va fi noul secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Executivul a mai aprobat astăzi cererea de demisie a lui Igor Pșenicinîi din postul de secretar general adjunct al Guvernului. 

img24001263

img24001263

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!