ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbați din capitală au fost reținuți după ce au pretins sume mari de bani de la doi jucători de poker

10:14 | 21.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii INI, au reținut doi chișinăuieni, după ce ar fi pretins de la doi jucători de poker sume de 15.000 euro și 4.000 euro, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, unul din bănuiți ar fi organizat jocurile ilegale de poker în diferite locații din Chișinău, dar și pe aplicații mobile, iar al doilea bănuit îl seconda la amenințarea cu răfuiala fizică a celor doi jucători de la care pretindeau bani. Aceștia se cunoșteau cu jucătorii șantajați din activitatea profesională anterioară.

Victimele au participat la jocuri ilegale și s-au ales cu datorii inventate, după ce au pierdut în peste cinci partide. Astfel, după ce a cedat presiunilor, bărbatul cu vârsta de 27 de ani le-a transmis celor doi 2.400 euro din 4.000 euro solicitați după care a depus plângere la autorități. Totodată, cei doi au pretins de la celălalt jucător cu vârsta de 25 de ani suma de 15.000 euro.

Recent, domiciliile celor doi locuitori ai capitalei cu vârste de 26 și 32 de ani au fost supuse perchezițiilor, de unde au fost ridicate telefoane mobile, dar și a fost depistată o masă de poker profesională și seturi mari cu fise.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!