ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii au identificat un complice al șoferului care a provocat accidentul soldat cu decesul unui minor

11:57 | 21.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Polițiștii au identificat astăzi un complice al șoferului care a provocat accidentul soldat cu decesul unui minor de 14 ani, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. „Bărbatul a participat și la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii. Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore”, a precizat IGP.

Primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni a fost reținut în această dimineață de polițiști, după ce a tamponat mortal un minor în vârstă de 14 ani și a părăsit locul accidentului. Impactul s-a produs pe 19 februarie, în localitatea Boldurești. Bărbatul a încercat în această perioadă să ducă în eroare polițiștii pentru a se eschiva de la răspundere.

Pe caz a fost pornită o cauză penală care se află în gestiunea procurorilor din Chișinău.

img24001274

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!