ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Alteța Sa Regală Principele Radu 

09:45 | 22.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care se află în țara noastră cu ocazia organizării, sub auspiciile Familiei Regale a României, a Forumului Economic de la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului. 

Premierul Dorin Recean i-a mulțumit Alteței Sale Regale, Principele Radu pentru susținerea necondiționată și pentru că încurajează comunitatea de afaceri din România, dar și din alte țări europene să investească în Republica Moldova.

„Vom participa împreună la Forumul Economic și vom discuta cu antreprenorii din mai multe capitale europene despre oportunitățile investiționale pe care le oferă țara noastră”, a precizat șeful Executivului. 

În cadrul întrevederii, interlocutorii au mai discutat despre activitățile Guvernului în procesul de integrare europeană și despre evenimentele viitoare pe care le va organiza Familia Regală. 

img24001302

img24001302

img24001302

img24001302

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!