ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii cer arest preventiv pentru bărbatul care a accidentat mortal un minor la Nisporeni

12:34 | 22.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță investigarea bărbatului care luni a lovit mortal un copil de 14 ani în Boldurești, Nisporeni și a fugit de la fața locului. Procurorii au depus demers de aplicare a arestului preventiv pentru 30 de zile în privința acestuia, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, urmează ca Judecătoria Chișinău să stabilească data și ora examinării demersului.

Conform sursei citate, după comiterea accidentului, bărbatul a înscenat un alt accident cu aceeași mașină de serviciu deja deteriorată, cu scopul ca să inducă în eroare oamenii legii.

Totuși, ieri bărbatul cu vârsta de 47 de ani a fost reținut, iar dosarul a fost transmis în gestiunea PCCOCS. Acum, procurorii cercetează probele. De asemenea, a fost reținută și persoana care a contribuit la eschivarea bănuitului de la pedeapsă, atunci când i-a schimbat plăcuța de înmatriculare a automobilului care a cauzat accidentul.

Ieri, primarul localității Boldurești din raionul Nisporeni a fost reținut fiind bănuit că a tamponat mortal pe 19 februarie, un minor în vârstă de 14 ani și a părăsit locul accidentului.

img24001310

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!