ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șoferul care a accident mortal un minor la Nisporeni a fost plasat în arest

13:37 | 23.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Șoferul care a accident mortal un minor la Boldurești, Nisporeni a fost plasat în arest în penitenciar pentru 30 de zile. Măsura a fost aplicată la solicitarea procurorilor PCCOCS, de magistrații Judecătoriei Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, complicele acestuia va fi cercetat în stare de liberate. Pe parcursul investigațiilor, ambii beneficiază de garanțiile procedurale și prezumția nevinovăției.

Primarul localității Boldurești, din raionul Nisporeni, a fost reținut de oamenii legii la începutul săptămânii curente, fiind bănuit că aflându-se la volanul autoturismului de serviciu a tamponat mortal pe 19 februarie, un minor în vârstă de 14 ani și a părăsit locul accidentului.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!