ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ofițerii CNA au operat percheziții la un avocat din capitală

11:37 | 27.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Ofițerii CNA au operat percheziții la un avocat din capitală într-un dosar de trafic de influență. Acesta a primit sub controlul CNA 15 mii de euro pentru a rezolva o cauză penală aflată în instanță, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, avocatul ar fi pretins de la o inculpată 15 mii de euro, susținând că ar avea influență asupra unor magistrați de la Curtea de Apel Chișinău pe care i-ar putea determina să adopte o decizie favorabilă pe dosarul în care era vizată femeia și să-l trimită la rejudecare în prima instanță.

Mijloacele bănești pretinse au fost transmise sub controlul CNA, iar ulterior Curtea de Apel Chișinău a emis hotărârea de a restitui dosarul în cauză în prima instanță pentru rejudecare. 

Bănuitul urmează să fie cercetat în stare de libertate.

img24001411

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!