ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a luat act de vacanța unui mandat de deputat

16:45 | 27.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Central a luat astăzi act de vacanța unui mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova atribuit Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” și va propune Curții Constituționale validarea mandatului candidatului supleant Ana Speianu, de pe lista aceluiași partid, comunică MOLDPRES.

Tot astăzi membrii CEC au luat act de rapoartele prezentate de către difuzorii/distribuitorii de publicitate privind publicitatea politică și electorală difuzată pe dispozitivele fixe sau mobile pe parcursul semestrului doi al anului 2023.

Totodată, membrii CEC au aprobat lista difuzorilor de publicitate care pot plasa publicitate electorală în perioada electorală a alegerilor locale noi și parțiale din 19 mai 2024.

Alte hotărâri luate de CEC vizează ridicarea și atribuirea mandatelor de consilier în consiliile locale și raionale.

img24001423

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!