ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vizita de lucru a vicepremierului Oleg Serebrian la București

11:43 | 28.02.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Azi, 28 februarie, începe vizita de lucru a vicepremierului Oleg Serebrian la București. La ora 10:00 e programată întrevederea oficialului moldovean cu doamna Luminița Odobescu, ministra afacerilor externe a României. Pe parcursul zilei de azi Oleg Serebrian va mai avea o prezentare a situației din regiunea transnistreană în fața șefilor misiunilor diplomatice acreditați în Republica Moldova, eveniment găzduit de Institutul Diplomatic Român, precum și întrevederi cu o serie de oficiali români, inclusiv cu dl Secretar de Stat Adrian Dupu, șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Tot azi, Oleg Serebrian va avea un interviu la Euronews despre evenimentele din raioanele de est ale țării și procesul de reintegrare.

Mâine, 29 februarie, vicepremierul Serebrian va fi primit la Palatul Parlamentului de către dl Nicolae Ciucă, președintele Senatului României. De asemenea, vor avea loc întrevederi separate cu deputatul Titus Corlățean, președintele comisiei pentru politică externă a legislativului României și cu senatoarea Nicoleta Pauliuc, președinta comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a camerei superioare a legislativului României. Tot mâine Oleg Serebrian va avea o întrevedere la Palatul Cotroceni cu dl Gabriel Bologan, consilierul pentru politică externă al Președintelui României.

Biroul politici de reintegrare 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!