ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Purtătorul de cuvânt al Guvernului: Nu există pericole de escaladare și destabilizare a situației  în regiunea transnistreană

11:47 | 28.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Nu există pericole de escaladare și destabilizare a situației în regiunea transnistreană. Afirmația a fost făcută astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, transmite MOLDPRES.

„La etapa actuală vrem să spunem clar și ferm - nu există pericole de escaladare și destabilizare a situației în regiunea transnistreană a Republicii Moldova. Este o altă campanie prin care se încearcă isterizarea societății în jurul acestui așa-numit eveniment de la Tiraspol. Nu vedem pericole de destabilizare la etapă actuală. Urmărim atent și reiterăm că regiunea transnistreană este aliniată la obiectivul de pace și securitate al Republicii Moldova. Este un alt eveniment propagandistic, o scamatorie care nu-și merită live-urile jurnaliștilor străini sau titlurile tensionate din buletinele de știri”, a afirmat Daniel Vodă, după ședința Executivului. 

img24001447

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!