ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean va participa la Forumul diplomației din Antalya, Turcia

12:27 | 28.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean va participa la Forumul diplomației din Antalya, Turcia, la invitația președintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan. Evenimentul va fi organizat în perioada 29 februarie – 2 martie, transmite MOLDPRES. 

„La moment este construită agenda oficial a vizitei. Scopul acesteia este de a comunica obiectivele de țară ale Republicii Moldova, de a dinamiza raporturile bilaterale moldo-turce, în special pe filiera economică și investițională, în scopul atragerii oportunităților noi de investiții în țara noastră, aspect care generează noi locuri de muncă și condiții de salarizare mai bune”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Premierul Dorin Recean va fi însoțit și de către vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, care va avea întrevederi bilaterale cu omologi și oficiali care vor participa la Forumul diplomației din Antalya. 

img24001448

img24001448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!