ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi va participa la Forumul Diplomației de la Antalya

09:47 | 29.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 29 feb. /MOLDPRES/. În perioada 1-2 martie curent, vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, va participa la Forumul Diplomației de la Antalya, informează MOLDPRES.

La forum vor fi prezenți șefi de state și de guverne, miniștri, experți, care vor aborda subiecte de actualitate de pe agenda regională și internațională.

În marja forumului, ministrul Mihai Popșoi va avea întrevederi cu omologii săi din Turcia, Ungaria, Muntenegru, Serbia, Luxemburg, Elveția, Marea Britanie, Slovacia, Egipt, Azerbaijan și Kazahstan.

„În cadrul întâlnirilor vom discuta despre consolidarea cooperării bilaterale dintre țările noastre. Totodată, voi participa, în calitate de vorbitor la panelul despre provocările privind securitatea alimentară globală”, a spus oficialul.

Forumul Diplomatic din Antalya se află la cea de-a treia ediție.

img24001471

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!