ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi morţi în atacuri cu drone ruseşti în Ucraina

11:31 | 02.03.2024 Categorie: Externe

Kiev, 2 mar. /MOLDPRES/. Atacurile cu drone rusești au cauzat cel puțin două morți în noaptea de vineri spre sâmbătă în Ucraina, în regiunile Harkov (nord-est) și Odesa (sud), potrivit anunțului făcut de autoritățile de la Kiev, scrie Agerpres, citată de MOLDPRES.

Un tânăr a fost ucis și mai multe persoane, inclusiv un copil de trei ani, au fost rănite atunci când o dronă rusă a lovit un bloc de apartamente în orașul-port Odesa, conform informațiilor furnizate de autorități.

Guvernatorul regiunii, Oleg Kiper, a raportat, de asemenea, șase adulți răniți.

O casă din satul Veliki Burluk, situat la aproximativ o sută de kilometri de Harkov, a fost lovită de o dronă, provocând un incendiu. Poliția a declarat că au scos cadavrul unui bărbat în vârstă de 76 de ani din dărâmături.

Potrivit autorităților din orașul Harkov, dronele au deteriorat numeroase vehicule și clădiri rezidențiale, dar nu au fost raportate victime.

img24001544

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!