ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul European găzduiește o expoziție de fotografii despre Sanctuarul Urșilor

17:51 | 11.03.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 11 mar. /MOLDPRES/. O expoziție de fotografii, intitulată „The Rescued: 20 years of History”, a Sanctuarul Urșilor de lângă Belitsa va fi expusă la Parlamentul European (PE) de la Bruxelles, a declarat Fundația Four Paws.

Expoziția va fi deschisă la Parlamentul European în perioada 18-22 martie. Este formată din 20 de fotografii care spun povestea dezvoltării de 20 de ani a Sanctuarul Urșilor, gestionat în comun de Fundația Four Paws și Brigitte Bardot.

În expoziție se pot urmări momente curioase din viața de zi cu zi a locuitorilor săi. Poveștile foto servesc, de asemenea, ca o dovadă a dăruirii, grijii și compasiunii oamenilor și a puterii lor de transformare asupra vieții urșilor din parcul protejat.

Printre invitații la vernisajul oficial al expoziției se vor număra reprezentanți ai Fundațiilor Four Paws și Brigitte Bardot, Sanctuarul Urșilor de lângă Belitsa și membri ai Parlamentului European.

Sanctuarul Urșilor și-a deschis porțile în 2000. Misiunea sa inițială a fost de a oferi un refugiu sigur pentru toți urșii din Bulgaria, precum și pentru câțiva urși din Serbia și Albania. Parcul este o casă permanentă pentru 17 urși.

img24001727

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!