ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militari ai Armatei Naționale participă la un exercițiu în România

11:19 | 12.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Militarii Armatei Naționale participă, în perioada 4 −15 martie curent, la exercițiul multinațional „Justice Eagle 2024”, desfășurat în România, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, scopul exercițiului este dezvoltarea capabilităților și creșterea interoperabilității între contingentele statelor participante.

Plutonul moldovenesc participă la instruiri împreună cu militarii români ai Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” și militarii americani, la Centrul Secundar pentru Instruire în Luptă Babadag.

„Justice Eagle” este un exercițiu anual cu trageri de luptă din mai multe categorii de armament. Militarii moldoveni participă la exercițiul menționat în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent.

img24001740

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!