ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Telenești a ajuns la spital în urma unui incendiu

09:22 | 13.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 53 de ani din localitatea Tîrşiţei, raionul Telenești, a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III la membrele superioare în urma unui incendiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în seara zilei de ieri pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din satul Tîrşiţei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:37.

Pentru stingerea flăcărilor au fost îndreptate trei echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei cazangerii cu suprafața de 10 metri pătrați. Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 19:31, evitând răspândirea acestuia către casa de locuit. Flăcările au fost lichidate complet la ora 21:08. În urma incendiului, proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 53 de ani a suferit arsuri de gradul II și III la membrele superioare. Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul raional. La moment starea acesteia este stabilă.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

img24001764

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!