ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu reprezentanții Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor despre referendumul privind aderarea la UE

18:22 | 13.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu a continuat, astăzi, consultările despre referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. La masa de discuții au fost prezenți reprezentanții Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova și ai organizațiilor membre, comunică MOLDPRES.

În cadrul întâlnirii, șefa statului a menționat rolul pe care îl au sindicatele în protecția drepturilor angajaților și crearea locurilor de muncă, dar și încurajarea eficienței și sporirea productivității prin preluarea bunelor practici europene.

Șefa statului a subliniat importanța unei informări și unei comunicări corecte despre UE în fiecare comunitate, asta demonstrând unitatea și sprijinul întregii societăți pentru proiectul de integrare europeană.

Consultările pe subiectul referendumului vor continua.

img24001793

img24001793

img24001793

img24001793

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!