ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Cristina Gherasimov, la întrevederea cu premierul Belgiei, Alexander De Croo: „Guvernul este determinat să realizeze reformele necesare pentru o apropiere accelerată de UE”

13:37 | 04.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a participat, ieri, împreună cu președintele țării, Maia Sandu, la întrevederea cu prim-ministrul Regatului Belgiei, Alexander De Croo, care a efectuat o vizită de lucru la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și cooperarea dintre țările noastre. „Guvernul este determinat să realizeze reformele necesare pentru o apropiere accelerată de Uniunea Europeană”, a menționat Cristina Gherasimov. 

Totodată, viceprim-ministra a exprimat mulțumiri pentru susținerea acordată în procesul de integrare europeană, în contextul în care, în prezent, Belgia deține președinția Consiliului UE. 

„Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care Belgia ni-l oferă, de-a lungul anilor, în plan politic, cât și pentru modernizarea statului”, a mai adăugat Cristina Gherasimov.

img24002397

img24002397

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!