ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu locuitorii din Ciucur-Mingir și cu antreprenorii din raionul Cimișlia

08:58 | 05.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei de lucru pe care a întreprins-o în raionul Cimișlia, Președintele Maia Sandu s-a întâlnit și cu localnicii din Ciucur-Mingir, „oameni binevoitori care vor să trăiască în pace, într-o Moldovă fără corupție, unde oamenii care muncesc cinstit trăiesc bine”, spune șefa statului, transmite MOLDPRES.

„Am vorbit cu sătenii despre problemele din localitate, despre cum modernizăm sistemul de sănătate, despre eforturile noastre de a construi drumuri, dar și despre faptul că în această toamnă urmează să luăm o decizie importantă pentru prezentul și viitorul țării. Oamenii înțeleg că singura noastră șansă la bunăstare, pace și libertate este integrarea europeană. Cu implicarea fiecăruia construim Moldova europeană”, a precizat Președintele.

În aceeași zi, șefa statului s-a întâlnit cu antreprenorii de la Cimișlia cu care a discutat despre problemele mediului de afaceri și reformele pe care le fac autoritățile ca să rezolve aceste probleme și să crească economia. De asemenea, Președintele s-a întâlnit și cu angajații Agenției de Dezvoltare Regională Sud cu care a discutat despre atragerea investițiilor externe și implementarea proiectelor de dezvoltare a comunităților din sudul țării.

img24002419

img24002419

img24002419

img24002419

img24002419

img24002419

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!