ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca a primit mobilier și echipament informațional performant

13:40 | 10.04.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca a primit seturi de mobilier pentru elevi și profesori, table școlare, materiale didactice la disciplinele de specialitate, inventar sportiv și alte echipamente. Achiziția a fost realizată în cadrul proiectului „Învățământul Superior din Moldova”, finanțat de Banca Mondială și implementat de Ministerul Educației și Cercetării, informează MOLDPRES.

Colegiul „Mihai Eminescu” beneficiază de un grant în valoare de 542 500 de euro pentru modernizarea infrastructurii cu scopul de a crește calitatea procesului educațional. Din resursele alocate, instituția a renovat trei laboratoare – săli de simulare a domeniilor profesionale cu cele trei calificări: învățător, educator, conducător muzical și șase săli de studii. Aceste spații urmează a fi dotate și cu echipament informațional performant.  

În cadrul Proiectului „Învățământul Superior din Moldova” sunt alocate aproape 25 mln de euro pentru modernizarea a șapte universități și șase colegii pedagogice din țară.

img24002594

img24002594

img24002594

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!