ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii se pregătesc pentru parada militară

14:48 | 03.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Interne a început astăzi antrenamentele pentru parada militară, care va avea loc la data de 27 august, comunică MOLDPRES.

Potrivit MAI, au fost constituite șase formațiuni ale Ministerului de Interne din cadrul IGSU, IGPF, IGC, IGP, BPDS ”Fulger” și Academiei de Poliție ,,Ștefan cel Mare”. Respectiv, cei 420 angajați ai MAI se antrenează pe platourile subdiviziunilor zilnic, iar de două ori pe săptămână se desfășoară repetițiile generale.

Astăzi, la repetiția generală a fost prezent și secretarul de stat al MAI Sergiu Golovaci. Acesta a monitorizat cum au loc antrenamentele subdiviziunilor, îndemnându-i pe angajați să depună efort maxim, pentru a demonstra o defilare excelentă.

Antrenamentele comune cu efectivul Ministerului Apărării și SIS vor avea loc în următoarea perioadă sub podul de pe șoseaua Hâncești. Iar repetițiile generale se vor desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, în a doua decadă a lunii august.

foto: MAI

img21005601

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!