ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegaţie a femeilor de afaceri din Turcia efectuează o vizită în R. Moldova

18:09 | 23.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. O misiune a femeilor de afaceri din regiunea Antalya, Turcia, condusă de Diyar Içkale Gültekin, Consul Onorific al Republicii Moldova în orașul Belek, a vizitat ţara noastră cu scopul examinării oportunităților de afaceri, dar şi acordarea de donaţii unor orfelinate din Republica Moldova, transmite MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Delegația a fost primită la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene de către Secretarul General Anatol Vangheli, care a remarcat evoluţia ascendentă a relațiilor moldo-turce, precum şi a apreciat asistenţa acordată de Republica Turcia la implementarea proiectelor în domeniul ocrotirii sănătăţii, educaţiei, mediului, prin intermediul Agenţiei Turce pentru Cooperare şi Coordonare.

Oficialul moldovean a evocat contribuţia Consulilor Onorifici ai Republicii Moldova în Turcia şi a Diyar Içkale Gültekin la promovarea bunelor relaţii dintre aceste două ţări, mulțumind pentru suportul şi interesul manifestat în vederea susţinerii acţiunilor de caritate în Republica Moldova.

(Editor A. Răileanu)

img16007573

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!