ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomaţiei sîrbe va efectua o vizită în Republica Moldova

11:06 | 06.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Serbia, Ivica Dačić, va întreprinde pe parcursul zilei de astăzi, la invitaţia viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, o vizită de lucru în Republica Moldova, transmite MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Programul vizitei şefului diplomaţiei sîrbe la Chișinău va include, la fel, o întrevedere cu Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip.

De asemenea, delegaţia sîrbă va asista la meciul naţionalei Moldovei şi Serbiei în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018.

(Editor L. Alcază)
 

img16007942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!