ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 30 august 2017

18:41 | 29.08.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe et. VI, str. A. Puşkin.

***

La Ministerul Apărării va avea loc ceremonia militar-protocolară dedicată aniversării a 26-a de la formarea Armatei Naţionale.

Ora 09.45, platoul Ministerului Apărării, şoseaua Hânceşti 8.

***

În conformitate cu dispoziţia primarului general interimar al municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, Consiliul municipal Chişinău se convoacă în şedinţă.

Ora 10.00, Primăria Chişinău.

***

Uniunea Editorilor din Republica Moldova invită la Salonul Internațional de Carte „Bookfest Chișinău”, care se va desfășura în perioada de 30 august - 3 septembrie.

Ora 12.00, CIE „MOLDEXPO”, pavilionul central.

***

Asociaţia „Focul din Vatră” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Asasinii fizici şi morali ai lui Dumitru Matcovschi”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Investitorii blocului locativ din str. Ginta Latina 8, ”Casa cu Palmieri” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Justiția ignoră decizia Comitetului creditorilor privind numirea administratorului, în favoarea unei propuneri venite din pușcărie ”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Consiliul Marii Adunări Naționale invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Cu privire la organizarea protestului popular din 17 septembrie”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN.

(Editor A. Răileanu)