ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bilanțul provizoriu al cutremurului din Mexic a ajuns la 61 de morți

10:30 | 09.09.2017 Categorie: Externe

Ciudad de Mexico, 9 sep. /MOLDPRES/.Bilanţul seismului de vineri, din Mexic, cel mai puternic din ultimele opt decenii din ţara latino-americană, a crescut la 61 de morţi, potrivit  Reuters, scrie stiripesurse.ro, citat de MOLDPRES.

Cel puţin 250 de oameni au fost răniţi.

O serie de clădiri au fost avariate puternic în sudul Mexicului. Potrivit primelor informaţii, cel mai grav afectat este oraşul Juchitan, din statul Oaxaca. Acolo, sediul Primăriei, un hotel, un bar şi alte clădiri au fost distruse.

Alejandro Murat, guvernatorul statului, a declarat că 45 de decese s-au înregistrat în Oaxaca, majoritatea la Juchitan.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă a declarat că cel puţin 12 oameni au murit în statul învecinat, Chiapas. Anterior, guvernatorul de Tabasco, Arturo Nunez, a precizat că patru persoane, dintre care doi copii şi-au pierdut viaţa în statul lui.

 

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!