ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

09:19 | 11.01.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut ieri o convorbire telefonică cu Ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleşcanu, la iniţiativa părţii române, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, diplomatul român, i-a urat succes noului ministru moldovean de Externe în exercitarea mandatului său de înaltă responsabilitate.

La rândul său, Ministrul Ulianovschi a menţionat importanţa dezvoltării relaţiilor de parteneriat cu România în plan bilateral, multilateral şi în special pe dimensiunea integrării europene. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!