ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prezența liderilor echipei naționale de fotbal la meciurile amicale din Antalya a devenit incertă

10:43 | 12.01.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. Prezența liderilor echipei naționale de fotbal la meciurile amicale din Antalya (Turcia) cu selecționatele Coreei de Sud și Azerbaidjanului, pe 27 și 30 ianuarie curent, planează, conform experților, sub semnul incertitudinii, relatează MOLDPRES. 

Căpitanul Alexandru Epureanu va absenta, potrivit lor, deoarece formația sa, Istanbul BB, unul dintre liderii campionatului Turciei, urmează să dispute pe 29 ianuarie și 4 februarie două meciuri importante în campionat. Echipa lui Artur Ioniță, Cagliari (Italia), de asemenea, are partide pe 28 ianuarie și 4 februarie. În situații similare se află Radu Gânsari de la Hapoel Haifa (Israel) și Stanislav Namașco de la Levadiakos (Grecia). 

Noul antrenor al echipei naționale, Alexandru Spiridon, care va fi prezentat astăzi ziariștilor, urmează să negocieze prezența în lot la meciurile cu reprezentativele Coreei de Sud și Azerbaidjanului și cu alți jucători: Alexandru Gațcan, Igor Armaș, Cătălin Carp, Eugen Cebotaru, Alexei Koșelev, Eugen Cociuc, legitimați la cluburi din Rusia, România, respectiv Slovacia. Ca urmare, nucleul echipei moldovene în aceste partide îl vor alcătui fotbaliști de la echipele din campionatul intern. 

La meciurile din anul trecut al echipei naționale au fost convocați 39 de jucători, dintre care 12 evoluează la cluburi de peste hotare. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img18000211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!