ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești l-a primit pe Ambasadorul României

18:13 | 19.01.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 ian. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor moldo-române, inclusiv în contextul procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, o atenţie deosebită fiind acordată perspectivelor de dezvoltare a cooperării bilaterale în diverse domenii de interes reciproc.

Cei doi interlocutori, de asemenea, au confirmat interesul reciproc pentru accelerarea şi diversificarea în continuare a dialogului politic moldo-român, pentru dinamizarea schimburilor comercial-economice şi pentru consolidarea legăturilor cultural-umanitare între cele două ţări.

Totodată, interlocutorii au abordat și subiectul organizării vizitei Șefului diplomației moldovenești la București, ministrul Ulianovschi reiterând disponibilitatea sa de a vizita România în perioada apropiată.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!