ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul municipal Bălţi a acceptat cererea de demisie a primarului Renato Usatîi

13:56 | 15.02.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Consiliul municipal Bălţi, întrunit astăzi în şedinţă, a acceptat cererea de demisie din funcţia de primar al municipiului Bălţi, semnată de Renato Usatîi pe data de 13 februarie. Decizia aleşilor locali urmează să fie prezentată Comisiei Electorale Centrale, transmite MOLDPRES.

Renato Usatîi a declarat  la începutul săptămânii curente  că demisionează din funcţia de primar de Bălţi. Anunţul a fost făcut într-o emisiune de la un post de televiziune din R. Moldova, prin intermediul unei reţele de socializare.

Alegerile anticipate la Bălţi ar putea să se desfăşoare în luna mai curent, iar, potrivit lui Usatîi,  Partidul Nostru va fi reprezentat la acest scrutin de Nicolai Grigorişin.

Grigorişin este unul din activiştii acestei formaţiuni politice la Bălţi, care pe data de 8 februarie a fost ales în funcţia de viceprimar al municipiului.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img18001230

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!