ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumul de ocolire a orașului Sângerei va fi redeschis

17:14 | 28.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Șoseaua de centură a orașului Sângerei va fi redeschisă, până la identificarea unei noi companii care se va ocupa de reparația acesteia. O solicitare în acest sens a fost făcută de prim-ministrul Pavel Filip, la începutul ședinței de astăzi a Guvernului, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Cabinetului de miniștri. 

Premierul a atras atenția că în prezent drumul care trece nemijlocit prin orașul Sângerei este supraîncărcat de transport, care provoacă ambuteiaje și mult zgomot. Aceasta din cauza că circulația pe drumul de ocolire a fost sistată în anul 2016, când era planificată reparația acestuia. Compania care s-a angajat să reabiliteze drumul nu și-a îndeplinit însă obligațiile, în prezent contractul cu aceasta este în proces de reziliere.

În condițiile respective, până la contractarea altei companii și începerea lucrărilor, Pavel Filip a solicitat redeschiderea traseului de centură a orașului Sângerei, pentru a reduce inconveniențele create pentru locuitori.

img18001631

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!