ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

18:05 | 14.03.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. 

Secretarul de Stat Tatiana Molcean a avut o întrevedere cu ambasadorul britanic Lucy Joyce

Dezvoltarea relațiilor moldo-britanice şi ultimele evoluţii în domeniul securităţii regionale şi procesul de reglementare transnistreană au fost discutate astăzi de Secretarul de stat, Tatiana Molcean, cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Lucy Joyce.

În cadrul întrevederii au fost discutate aspecte ale relaţiilor bilaterale în diferite domenii, sprijinul acordat de Marea Britanie în procesul de implementare a reformelor din Republica Moldova etc. Interlocutorii s-au referit și la ultimele evoluţii în domeniul securităţii regionale şi a procesului de reglementare transnistreană.

Ambasadorul Lucy Joyce a prezentat poziţia guvernului britanic în ceea ce priveşte cazul cetăţeanului Skripal, otrăvit recent la Londra cu un agent neurotoxic.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!