ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 15 martie 2018

08:20 | 15.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII                                                           

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la celebrarea primului an de activitate a Centrului de Excelență TIC „Tekwill”.

Ora 11.00, Tekwill, str. Studenților, 9/11.

***

Asociația Bibliotecarilor din R. Moldova, în parteneriat cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova, invită la Bibliothon - ceremonia de celebrare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului național „Împreună pentru comunitate”.

Ora 10.00, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148.

***

Asociația Promo-LEX va prezenta al doilea raport pentru anul 2017 privind transparența autorităților locale (de nivelul II).

Ora 10.00, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 127.

***

Asociația Presei Independente invită la prezentarea rezultatelor celui de-al patrulea raport de monitorizare privind realizarea angajamentelor în domeniul mass-media, asumate de autoritățile Republicii Moldova în Planul de acțiuni pentru implementarea Acordului de Asociere (AA) RM-UE.

Ora 10.00, sala Restaurantului Hotelului „Jolly Alon”, str. Maria Cebotari 37.

***

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC invită la ceremonia de aniversare a unui an de activitate a Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill.

Ora 11.00, str. Studenților 9/11.

***

Biblioteca Națională a Republicii Moldova (BNRM), în colaborare cu Ambasada Italiei la Chișinău și Centrul Cultural Italian din R. Moldova, organizează lansarea Expoziției de carte cu genericul „Cartea veche italiană din colecția BNRM”, dedicată semnării Acordului de colaborare între Biblioteca Națională și Centrul Cultural Italian din R. Moldova.

Ora 11.00, spațiul expozițional, et. III, BNRM, blocul I, str. 31 August, nr. 78 „A”.                                                              

***

Un grup de experți în energetică invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lipsa transparenței la aprobarea tarifelor pentru gazele naturale”. 

Ora 12.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

La Academia de Științe a Moldovei va avea loc masa rotundă ”Centenarul Unirii Basarabiei cu România: premise, context, impact”.

Ora 13.00, Sala Mică a AȘM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1.

***

Reţeaua Naţională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea procesului de chestionare a tinerilor cu privire la necesităţile lor”. 

Ora 13.00, Agenția de presă IPN.

***

Uniunea Artiştilor Plastici din RM invită la vernisajul expoziției personale de grafică ”Anatolie Gherasimov: Tradiţii”.

Ora 15.00, Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi.

***

La Librăria din Centru va avea loc premiera volumului de poeme „Adio, lucruri” de Igor Guzun, apărut la Editura „Cartier” în colecția „Rotonda”, coordonată de Em. Galaicu-Păun.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 126.

***

Majoritatea consilierilor din Consiliul sătesc Colonița invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Disensiuni între puterea executivă și cea deliberativă din cadrul autorităților locale Colonița”.

Ora 14.00,  Agenția de presă IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!