ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 19 martie 2018

08:15 | 19.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Parlamentului Andrian Candu va discuta, la Sângerei, cu agenții economici din teritoriu despre implementarea DCFTA și oportunitățile create pentru mediul de afaceri. Întâlnirea face parte din seria de audieri parlamentare organizate de Speaker pe marginea implementării Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzători dintre Republica Moldova și UE.

Ora 12.30, Consiliul Raional Sângerei, str. Independenței, nr. 111.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va vizita mai multe întreprinderi mici și mijlocii din Sângerei.

Ora 14.30, Incubatorul de afaceri din Sângerei, str. N. Testemițanu, nr. 5.

***

Va avea loc ședinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ”Evoluția pieței aeriene din R. Moldova. Noutățile sezonului operațional de vară 2018”.

Ora 11.00, sediul AAC, bd. Dacia 80/2 (Zona aeroportului vechi).

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) invită la conferința de presă privind organizarea Expoziției „Moldova Prezintă” la Brașov, România.

Ora 11.00, CCI, sala de şedinţe, et. 2, bd. Ştefan cel Mare, 151.

***

Mișcarea „Pentru Neam și Țară” organizează un briefing cu tema: „Mișcarea „Pentru Neam și Țară”: Deschiderea listei candidaților pentru alegerile parlamentare 2018”. 

Ora 11.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Asociația pentru Dezvoltare și Cooperare Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor Sondajului Evoluțiile și Preferințele privind Mass Media din Republica Moldova”.

Ora 12.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Va avea loc conferința de presă a fracțiunii PSRM din cadrul consiliului municipal Chișinău cu tema: “Rezultatele activității fracțiunii PSRM”.

Ora 13.00, sediul PSRM, str. Columna 148/1.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!