ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În acest weekend vor avea loc 13 spectacole de teatru

12:53 | 30.03.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Treisprezece spectacole pentru copii și maturi vor fi prezentate în acest weekend pe scenele teatrelor profesioniste din capitală, informează MOLDPRES.

Sâmbătă, la ora 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi jucat spectacolul „Dârzul soldățel de plumb” de Hans-Christian Andersen, iar la Teatrul Municipal ”Guguță” - spectacolul „Cântă, Greiere!” de Iulian Filip.

În aceeași zi, la ora 18.00, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul „Balamucul vesel” de S.T. Burke în regia lui Petru Hadârcă, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” – spectacolul „Inimă de câine” de M. Bulgakov, la Teatrul Național „Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul „Banii, Banii sau Borsetka” de Rey Cooney și la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – spectacolul „Cioara albă” de Iuri Rîbcinski.

Duminică, la ora 11.00, la Teatrul Municipal „Guguță” va fi prezentat spectacolul „Păcală și Tândală” de Rodion Ghilaș, iar la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” – spectacolul  „Ziua de naștere a motanului Leopold”  de Arkadii Hait.

Tot duminică, la ora 18.00, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul „Casa Mare” de Ion Druță, la Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov”  - spectacolul „Nevasta altuia și un soț sub pat” de F. M. Dostoievski, iar la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – spectacolul „Cioara albă” de Iuri Rîbcinski.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul Național „Satiricus I. L. Caragiale” își așteaptă publicul la spectacolul „Doctor de femei” de Georges Feydeau și Teatrul Național „Eugene Ionesco” – la spectacolul „Iubirea la proști” de Francis Veber.

(Reporter N. Roibu, editor A. Răileanu)

img18002599

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!